Pala Resepti #3
Pala Resepti #3 proteiinin lähteet ovat nauta ja lohi. Korkealaatuista raakaruokaa ilman pakastamista. Ilmakuivattu Pala on kätevä käytössä ja miellyttävä käsitellä. Voit unohtaa pakastamisen, sulattamisen ja vedessä liottamisen.
Laadukas ja terveellinen Pala sopii moneen käyttöön. Pala Resepti = Täysravinto, treeniherkku, 50/50 ruokintaan, koulutusmakupala, retkiruoka, nami, hätävara…
Pala täysravintojen valmistukseen käytetään vähintään 82 % raakaa lihaa ja tai kalaa. Lisäksi 13-14 % kasviksia ja marjoja, joissa on runsaasti antioksidantteja, kuitua sekä luonnollisia lisäravinteita. Kaikki Palat ovat viljattomia eikä niissä ole lisä- tai säilöntäaineita. Paloissa on erittäin korkea ravintoarvo.
Pala Petfoods tuotteiden kaikki ainesosat valitaan tarkkaan ravintoarvojen ja -sisältöjen perusteella. Tuotteet ilmakuivataan pienissä erissä alhaisissa lämpötiloissa, jolloin saadaan äärettömän maukas ja luonnollinen superherkku. Jos koira ei ole tottunut raakaruokaan, siirry sen käyttöön vähitellen.
Muut Pala täysravinnot:
Resepti #1, Resepti #2, Resepti #4, Resepti #6, Resepti #7
Pala Resepti #3:
- Nauta ja lohi
- Aikuisille koirille täysravintona, pennuille namina
- Prosessoitu mahdollisimman vähän
- Ei vaadi valmistelua
- Ilmakuivattu, viljaton, lisä- ja säilöntäaineeton
- Maukas herkku ja kätevä koulutusmakupala
- Säilyy huoneenlämmössä
- Tulee käyttää 2 viikon kuluessa avaamisesta’
- Raaka-aineet elintarvikelaatua, alkuperä EU
- Valmistettu Virossa Palan omassa keittiössä
- CO2-neutraali tuote
Raaka-aineet:
Naudanliha 50 %, lohi 33 %, porkkana, punajuuri, selleri, parsakaali, levä, murskattu munankuori, kurkuma, mustikka, karpalo, persilja, lohiöljy, vehnänoras, musta valkosipuli, panimohiiva, mustapippuri
Ravintosisältö:
Raakaproteiini 44 %, raakarasva 31 %, raakakuitu 2 %, tuhka 4 %, kosteus 12 %
Hiilihydraatit 7 %, kalsium 2 %, fosfori 1 %, omega-3 rasvahapot 3 %, omega-6 rasvahapot 3 %, kcal ME / kg 4804
Miten Pala valmistetaan?
Tuotantoprosessi on tarkkaan suunniteltu ja kerralla tehdään pieniä eriä. Ainesosat mitataan tarkasti, sekoitetaan ja jauhetaan. Valmis seos siirretään steriiliin kuivaamoon. Ilmakuivaus kestää jopa 24 tuntia ihanteellisen kosteusprosentin saavuttamiseksi. Hellävarainen valmistusmenetelmä säilyttää raaka-aineiden proteiinit, entsyymit ja aminohapot hajoamatta. Lopuksi seos leikataan tuttuun Palan muotoon. Yhden kilon Palan valmistamiseen käytetään noin kolme kiloa raaka-aineita.
Palan tiede
Laadukasta lihaa ja kalaa, oikeassa suhteessa ja tasapainossa. Palan käyttämät reseptit on arvioitu yhdessä DogRiskin kanssa. DogRisk on riippumaton Helsingin yliopiston eläinlääketieteellisen tiedekunnan tutkimusryhmä. Pala tekee yhteistyötä myös Tallinnan teknillisen yliopiston kanssa.
Pala annoslaskuri: https://palapets.com/pages/calculate
7 arviota tuotteelle Pala Resepti #3 Nauta, lohi