JR-Koiran tiimi ja tarina

Jonna ja Jonnan manssipojat Jere ja Marlo

JR-Koiran kouluttaja Jonna ja koira Jere.

Jonna Rosimo

Nettikauppias, koirankouluttaja, farmaseutti

JR-Koiran tiimin Jere, joka on manchesterinterrieri.

Jere

Tilausvastaava, ylin tuotetestaaja

JR-Koiran tiimin Marlo manchesterinterrieri.

Marlo

Varastomies, stuntman, easy fellow

JR-Koiran nettikauppa

Lämpimästi tervetuloa ostoksille!

Tuotevalikoima on tarkkaan mietitty ja hinnat kilpailukykyiset. Namit ja herkut ovat terveellisiä ja sopivat myös allergisille koirille. Laitan aina jotakin extraa mukaan, oli kyse tuotetilauksesta tai koulutusasiakkaasta.

Pakkaan tilaukset aina mahdollisimman pian matkaan. Toimitusaika Matkahuollon ja Postin noutopisteisiin on yleensä 1-2 arkipäivää.

Tuotemerkit: Ayka, Baskerville, Clicino, JR Pet Products, Kana Collection, Koiramo, Kong, LickiMat, Mirals, Nobby, No Fuss Fill, Petsafe, Swiss Natural, Tales Of Tails, Tractive, Trixie

JR-Koiran koulutuspalvelut

Koirankoulutusta selkeästi ilman vaikeita termejä!

Erilaiset arjen haasteet ja pentujen mainiot jutut ovat lähellä sydäntäni. Myös parhainta osaamistani. Koulutusmetodit perustuvat positiiviseen vahvistamiseen.

Kurkkaa Tutustu kouluttajaan tapaaminen, jos haluat keskustella kouluttajan Jonnan kanssa jo etukäteen.

JR-Koiran osasto kaikki koulutuspalvelut.

JR-Koira

Rakkaudesta manchesterinterrieriin

Muinaista historiaa…

Valmistuin farmaseutiksi Helsingin yliopistosta -97. Sain vakituisen työpaikan Hakaniemen apteekista, missä parikymppinen neito pääsi aikamoiseen maalaisjärjen kouluun. Välillä tarvittiin myös nopeita reaktioita ja jalkoja…

Matka jatkui Pajamäen sivuapteekkiin, jossa toimin apteekinhoitajana monta vuotta. Oli hienoa päästä itsenäisesti uudistamaan valikoimaa ja toimintatapoja. Asiakaspalvelu onkin aina tuntunut juuri siltä omalta jutulta. Siirryin myöhemmin pääapteekin puolelle ja vastasin asiakkuusjohtajana apteekin yritysasiakkaista ja annosjakelusta.

Viimeinen työpaikka farmaseuttina oli Lääketietokeskuksessa, jossa toimitin esim. eReseptin lääketietokantaa Kelaan. Pelkkä it-työ ei kuitenkaan ollut riittävän palkitsevaa ja päädyin miettimään mitä tehdä isona.

Olin pohtinut oman koiran hankintaa todella pitkään ja seurannut erityisesti manchesterinterrieriä rotuna. Tajusin, että nyt oli juuri oikea aika koiran hankintaan ja sillä tiellä olen. Kävin tapaamassa kasvattajaa monta kertaa jo ennen pentujen syntymää ja luin lukuisia koirakirjoja omaa pentua odotellessa. Innostuin kouluttamisesta älykkään manssipojan Jeren ansiosta niin paljon, että hakeuduin Koirakoulu Visiolle harjoittelijaksi. Vastasin myöhemmin Visiolla asiakaspalvelusta sekä toimin myös koirankouluttajana.

Olen kirjoilla Luksiassa, jossa opiskelen eläintenkouluttajaksi (at). Koulutusopinnot on jo tehty ja nyt pitäisi löytää aikaa suorittaa näyttötutkinto. Olen päässyt kouluttamaan koiria, kaneja, kanoja, lampaita, hevosia, parta-agamaa ja deguja.

Ihan mahtavaa, että luit koko tarinan. Suurkiitos ajastasi! t. Jonna

Mitä mielessä – kerro ihmeessä!

Voit kysyä Jonnalta mitä tahansa koiriin liittyvää. Voit myös toivoa varastoon jotakin tuotetta tai uutta koulutusta valikoimaan.

Tartu luuriin tai pistä sähköpostia info@jrkoira.fi