JR-Koiran tiimi ja tarina

Jonna ja Jonnan manssipojat Jere ja Marlo

JR-Koiran kouluttaja Jonna ja koira Jere.

Jonna Rosimo

Koirankouluttaja, farmaseutti

JR-Koiran tiimin Jere, joka on manchesterinterrieri.

Jere

Tilausvastaava, ylin tuotetestaaja

JR-Koiran tiimin Marlo manchesterinterrieri.

Marlo

Varastomies, stuntman, easy fellow

JR-Koira

Rakkaudesta manchesterinterrieriin

Valmistuin farmaseutiksi Helsingin yliopistosta -97. Sain pian vakituisen työpaikan Hakaniemen apteekista, missä parikymppinen neito pääsi aikamoiseen maalaisjärjen kouluun. Välillä tarvittiin myös nopeita reaktioita ja jalkoja.

Matka jatkui Pajamäen sivuapteekkiin, jossa toimin apteekinhoitajana monta vuotta. Oli hienoa päästä itsenäisesti uudistamaan valikoimaa ja toimintatapoja. Asiakaspalvelu onkin aina tuntunut juuri siltä omalta jutulta. Siirryin myöhemmin pääapteekin puolelle ja vastasin asiakkuusjohtajana apteekin yritysasiakkaista ja annosjakelusta.

Viimeinen työpaikka farmaseuttina oli Lääketietokeskuksessa, jossa toimitin esim. eReseptin lääketietokantaa Kelaan. Pelkkä it-työ ei kuitenkaan ollut riittävän palkitsevaa ja päädyin miettimään mitä tehdä isona.

Olin pohtinut oman koiran hankintaa todella pitkään ja seurannut erityisesti manchesterinterrieriä rotuna. Tajusin, että nyt oli juuri oikea aika koiran hankintaan ja sillä tiellä olen. Kävin tapaamassa kasvattajaa monta kertaa jo ennen pentujen syntymää ja luin lukuisia koirakirjoja omaa pentua odotellessa. Innostuin kouluttamisesta älykkään manssipojan Jeren ansiosta niin paljon, että hakeuduin Koirakoulu Visiolle harjoittelijaksi. Vastasin myöhemmin Visiolla asiakaspalvelusta ja sisäänostoista sekä toimin myös kouluttajana.

Sain opiskelupaikan Luksiasta, jossa opiskelen eläintenkouluttajaksi (at). Sain aiemman työkokemukseni ansiosta varsinaiset koulutusopinnot hyväksiluettua ja nyt valmistaudun näyttötutkintoon saadakseni eläintenkouluttajan ammattitutkintonimikkeen. Olen päässyt kouluttamaan koiria, kaneja, kanoja, lampaita, hevosia, parta-agamaa ja deguja.

JR-Koiran nettikauppa

JR-Koiran nimi tuli kuin luonnostaan, koska olenhan Jonna Rosimo eli JR. Olen sitä sukupolvea, joka katsoi telkkarista Dallasia…

JR-Koiran koulutuspalvelut

Koirankoulutusta selkeästi ilman vaikeita termejä!

Erilaiset arjen haasteet ja pentujen mainiot jutut ovat lähellä sydäntäni. Myös parhainta osaamistani. Koulutusmetodit perustuvat positiiviseen vahvistamiseen.

Kurkkaa Tutustu kouluttajaan tapaaminen, jos haluat keskustella kouluttajan Jonnan kanssa jo etukäteen. Katso myös tuotearvostelut!

JR-Koira

Olen luotettava ja rehellinen yksityisyrittäjä. Teen aina parhaani jokaisen asiakkaan kohdalla. Onneksi olen vihdoin löytänyt oikean uran ja alan itselleni. Rakastan tehdä asiakaspalvelua koirien maailmassa! 

Tuotevalikoima on tarkkaan mietitty ja hinnat erittäin kilpailukykyiset. Namit ja herkut ovat terveellisiä ja sopivat myös allergisille koirille. Laitan aina jotakin extraa mukaan, oli kyse tuotetilauksesta tai koulutusasiakkaasta.

Ihan mahtavaa, että luit koko tarinan. Suurkiitos ajastasi! t. Jonna

Mitä mielessä – kerro ihmeessä!

Voit kysyä Jonnalta mitä tahansa koiriin liittyvää. Voit myös toivoa varastoon jotakin tuotetta tai uutta koulutusta valikoimaan.

Tartu luuriin tai pistä sähköpostia info@jrkoira.fi