JR-Koiran tiimi ja tarina

Jonna ja Jonnan manssipojat Jere ja Marlo

JR-Koiran kouluttaja Jonna ja koira Jere.

Jonna Rosimo

Koirankouluttaja, farmaseutti

JR-Koiran tiimin Jere, joka on manchesterinterrieri.

Jere

Tilausvastaava, ylin tuotetestaaja

Marlo

Varastomies, stuntman, easy fellow

JR-Koiran tarina

Rakkaudesta manchesterinterrieriin

Aloitin farmasian opinnot vuonna -94 ja valmistuin farmaseutiksi Helsingin yliopistosta -97. Ensimmäinen vakituinen työpaikka löytyi pian Hakaniemen apteekista, missä parikymppinen neito pääsi aikamoiseen maalaisjärjen kouluun. Välillä tarvittiin todella nopeita reaktioita ja jalkoja.

Matka jatkui Pajamäen sivuapteekkiin, jossa toimin apteekinhoitajana monta vuotta. Asiakaspalvelu on aina tuntunut juuri siltä omalta jutulta ja olikin hienoa päästä itsenäisesti uudistamaan valikoimaa ja toimintatapoja. Siirryin myöhemmin pääapteekin puolelle ja vastasin asiakkuusjohtajana apteekin yritysasiakkaista ja annosjakelusta.

Viimeinen työpaikka farmaseuttina oli Lääketietokeskuksessa, jossa toimitin esim. eReseptin lääketietokantaa Kelaan. Pelkkä it-työ ei kuitenkaan ollut riittävän palkitsevaa ja päädyin miettimään mitä tehdä isona.

Olin pohtinut oman koiran hankintaa todella pitkään ja seurannut erityisesti manchesterinterrieriä rotuna. Tajusin, että nyt oli juuri oikea aika koiran hankintaan ja sillä tiellä olen. Kävin tapaamassa kasvattajaa monta kertaa jo ennen pentujen syntymää ja luin lukuisia koirakirjoja omaa pentua odotellessa. Innostuin kouluttamisesta älykkään manssipojan Jeren ansiosta niin paljon, että hakeuduin harjoittelijaksi Koirakoulu Visiolle. Vastasin myöhemmin asiakaspalvelusta ja sisäänostoista sekä toimin myös kouluttajana.

Keväällä 2021 sain opiskelupaikan Luksiasta, jossa opiskelen eläintenkouluttajaksi (at). Sain aiemman työkokemukseni ansiosta varsinaiset koulutusopinnot hyväksiluettua ja nyt valmistaudun näyttötutkintoon saadakseni eläintenkouluttajan ammattitutkintonimikkeen. Olen päässyt kouluttamaan urani aikana koiria, kaneja, kanoja, lampaita, hevosia, parta-agamaa ja degua.

JR-Koiran nettikauppa

Kauppani on avattu 1.10.2021!
Luksian opintojen alkaessa päätin toteuttaa samalla unelmani. Alkaa yksityisyrittäjäksi ja tehdä vihdoinkin 24/7 töitä oman yritykseni eteen. JR-Koiran nimi tuli kuin luonnostaan, koska olenhan Jonna Rosimo eli JR. Olen sitä sukupolvea, joka katsoi telkkarista Dallasia, sitten kun vihdoin äiti antoi luvan. Olihan se ruudun J.R. aikamoinen…

JR-Koiran koulutuspalvelut

Koirankoulutusta selkeästi ilman vaikeita termejä!

Erilaiset arjen haasteet ja pentujen mainiot jutut ovat lähellä sydäntäni. Myös osaamistani. Jos etsit huippuvalmentajaa johonkin harrastuslajiin ja sen hifistelyyn, kannattaa kurkata jonkun toisen koirankouluttajan sivuja ja tarjontaa.

Mielestäni pitää aina olla rehellinen siinä mitä tekee ja sanoo osaavansa. Voit kyllä aina ottaa yhteyttä, niin neuvon mielelläni asiassa eteenpäin.

JR-Koira

Olen rehellinen ja luotettava yksityisyrittäjä. Teen aina kaikkeni jokaisen asiakkaan kohdalla. Olen kiinnostunut pienimmästäkin ongelmasta ja perehdyn asiaan parhaani mukaan.

En luultavasti voi kilpailla jättien kanssa toimituskuluissa, mutta tuotteideni hinnat ovat erittäin kilpailukykyiset. Laitan aina myös jotakin extraa mukaan, mitä tahansa teenkin. Nyt olen vihdoin löytänyt sen mitä tahdon tehdä isona… Asiakaspalvelua koirien maailmassa!

Ihan mahtavaa, että luit koko tarinan. Suurkiitos ajastasi! t. Jonna

Mitä mielessä – kerro ihmeessä!

Voit kysyä Jonnalta mitä tahansa koiriin liittyvää. Voit myös toivoa varastoon jotakin uutta tuotetta tai uutta koulutusta valikoimaan. Tartu luuriin tai pistä sähköpostia info@jrkoira.fi