Miten valita sopiva LickiMat?

LickiMat aktivointikupit ja nuolumatot

Miten valita sopiva LickiMat kaikkien vaihtoehtojen joukosta? Eri LickiMat tuotteiden pintakuviointi eroaa toisistaan, valinta kannattaakin tehdä tarjotun herkun tai ruoan koostumuksen perusteella. Nuolumattoja on hyvä olla useita vaihtoehtoja ja kappaleita. Kun yksi tuote on pesussa, toinen voi olla pakastimessa valmiina. Jos sinulla on eri ruokia syöviä lemmikkejä, on kätevä olla lisäksi eri tuotevärejä.

LickiMat tuotteet on tarkoitettu lemmikin aktivointiin ja ruokailuhetkien pidentämiseen. Liian nopeasti hotkittu ruoka saattaa helposti aiheuttaa närästystä. LickiMat aktivointituotteet sopivat sekä koirille että kissoille.

LickiMat tuotteet ovat laadukkaita, turvallisia ja kestäviä käytössä.

LickiMat aktivointikupit ja nuolumatot:

  • Sopivat kaikenikäisille ja -kokoisille koirille, myös kissoille
  • Tarjoavat pitkäkestoista ja herkullista tekemistä lemmikillesi
  • Syöminen nuolemalla rauhoittaa ja saattaa vähentää stressiä
  • Hidastavat ahneen lemmikin ruokailua
  • Kestävät mikroaaltouunin ja pakastamisen
  • Saattavat vähentää närästystä, koska syöminen kestää pidempään
  • Pintakuvio puhdistaa kielen ja edesauttaa raikasta hengitystä
  • Lisäävät syljeneritystä ja pitävät hampaat, ikenet ja kielen puhtaina
  • Nuoleminen parantaa makuaistia, jolloin lemmikki nauttii jo pienemmästäkin määrästä ruokaa

Tiskikoneen kestävät LickiMat tuotteet:

LickiMat classic

Buddyn labyrinttimainen pintakuvio sopii kaikkien pehmeiden ruokien tarjoiluun. Voit levittää myös paksumpaa herkkua tai raakaruokaa. Koot 20 x 20 cm ja 30 x 30 cm.

Sootherin nystyrät ovat tiuhemmassa kuin muissa LickiMat tuotteissa. Pehmeät ja nestemäiset ruoat levittyvät helposti nuolumaton pohjaan saakka. Koot 20 x 20 cm ja 30 x 30 cm.

Playdaten lokeromainen pintakuvio toimii kaikkien pehmeiden ruokien kanssa ja siihen voi levittää myös täysin nestemäisiä ja kastikemaisia ruokia. Koko 20 x 20 cm.

LickiMat tuff

LickiMat Tuff kestää tiskikoneen ja pakastamisen! Koko 20 x 20 cm.

Buddy Tuff labyrinttikuvio sopii kaikkien pehmeiden ruokien tarjoiluun. Voit levittää myös paksumpaa herkkua tai raakaruokaa.

Soother tuotteiden nystyrät ovat tiuhemmassa kuin muissa LickiMat tuotteissa. Pehmeät ja nestemäiset ruoat levittyvät helposti maton pohjaan saakka. Soother Tuff Pro hehkuu upeissa väreissä.

Playdate Tuff lokeromainen pintakuvio toimii kaikkien pehmeiden ruokien kanssa ja siihen voi levittää myös täysin nestemäisiä ja kastikemaisia ruokia.

lickimat slomo

LickiMat Slomo aktivointimatto kestää tiskikoneen ja pakastamisen! Koko 20 x 20 cm.

LickiMat Slomo on suunniteltu nappuloiden, märkäruoan, raakaruoan sekä erittäin nestemäisten tai pehmeiden ruokien tarjoiluun – ilman sotkua. Jos koira on innokas pureskelija tai hampaita vaihtava pentu, on kestävä Slomo juuri oikea valinta.

lickimat wobble

LickiMat Wobble kestää tiskikoneen ja pakastamisen! Koko 17 x 17 x 8 cm.

Wobble aktivointikuppi on kulhomainen ja heiluu hauskasti pyöreän pohjansa ansiosta. Tämä kuppi ei helposti kaadu vauhdikkaassakaan menossa. Kuppi sopii hidastamaan sekä koiran että kissan ruokailuhetkeä. Ole luova ja tarjoa lemmikillesi erilaisia makuelämyksiä Wobble aktivointikupista.

Wobblesta voi annostella mitä vain, nappuloista raakaruokaan. Pehmeiden ja nestemäisten herkkujen kanssa koiralla kestää kauemmin nuolla ruoka kupin nystyrämäiseltä pinnalta.

lickimat splash

LickiMat Splash aktivointikuppi kestää tiskikoneen ja pakastamisen!

Splash aktivointikuppi kiinnittyy imukuppinsa avulla kaikenlaisiin sileisiin pintoihin. Kuppia voi käyttää ruokailun pidentämiseen, herkutteluhetkiin ja ahmimisen estoon. Kupin avulla voi helposti totuttaa erilaisia käsittelytoimenpiteitä mukaviksi asioiksi. Imukuppi tarttuu tiukemmin pintoihin vedellä kostutettuna.

Miten valita sopiva LickiMat? Kuinka LickiMat toimii?


LickiMat aktivointimatolta syödessään lemmikkisi rauhoittuu omaa ruokaansa tai lempiherkkuaan nuollessaan. LickiMat tuotteita voi käyttää esim. aktivointiin, ruokailun hidastamiseen, ahmimista estämään ja herkutteluhetkiin.

Osta useampia malleja tarjotaksesi erilaisia herkkuja. Valitse useita tuotevärejä, jos annostelet ruokia useammalle lemmikille.

Eri LickiMateissa on erilainen pintakuviointi – valitse sopivin herkun tai ruoan koostumuksen perusteella. Laita LickiMat ruokineen pakastimeen, jos haluat lemmikkisi käyttävän maksimaalisen ajan ruokailuunsa. Pakastamalla voit myös luoda eri kerroksia ja piilottaa joukkoon herkkupaloja.
Miten valita sopiva LickiMat? LickiMat Buddyssa on labyrinttimäinen pinta pehmeitä ruokia varten. Miten valita sopiva LickiMat? LickiMat Sootherissa on nystyrämäinen pinta pehmeitä ruokia varten. Miten valita sopiva LickiMat? LickiMat Playdatessa on lokeroimainen pinta kastikemaisia ruokia varten.

Voiko LickiMat tuotteet pestä tiskikoneessa?


Konepesun 100 % kestävät LickiMatit: Buddy Tuff, Playdate Tuff, Soother Tuff, Soother Tuff Pro, Wobble, Splash ja Slomo.
Classic sarjan Buddy, Soother ja Playdate suositellaan pestäväksi käsin lämpimässä vedessä. Käytä tiskiharjaa ja -ainetta tarvittaessa. Jos kuitenkin laitat esim. Buddyn tiskikoneeseen, laita se yläkoriin. Buddy nuolumatto saattaa käpertyä tiskikoneen kuumuudessa, mutta on silti käyttökelpoinen.

Sopiiko LickiMat vain koirille?


LickiMat tuotteita voi käyttää sekä koirilla että kissoilla.

Voiko LickiMatin pakastaa tai laittaa mikroon?


Kyllä, kaikki LickiMatit voi pakastaa ruokien ja herkkujen kanssa. Ne voi myös käyttää mikrossa, varo kuitenkin kuumentamasta ruokaa liikaa.

Mikä LickiMat on paras valinta pennulle?


LickiMat Tuff ja Slomo ovat erittäin kestäviä, myös pentujen piraijahampaita vastaan.

Mistä materiaalista LickiMat tuotteet on valmistettu?


LickiMatit on valmistettu elintarvikelaatuisesta ja myrkyttömästä TPR-kumista. LickiMat Tuff ja Slomo tuotteiden pohja on polypropyleeniä, joka vahvistaa pehmeää TPR-kumipintaa.

Mitä laittaa koiran nuolumattoon?


Mielikuvituksesi on rajana, kunhan tarjottu ruoka on koirallesi sopivaa. LickiMat nuolumatoista voi tarjota esim. jauhelihaa, raakaruokaa, märkäruokaa, tonnikalaa, sardiineja, lohta sekä laktoositonta jugurttia, rahkaa tai raejuustoa. Wobble, Splash ja Slomo tuotteista on helppoa tarjoilla myös eri ruokien sekoituksia kuten nappuloita ja jauhelihaa samaan aikaan.

Kuinka usein LickiMat tulisi pestä?


Tuote olisi hyvä pestä tai ainakin kunnolla huuhdella jokaisen käytön jälkeen. Tämä riippuu myös tarjotusta herkusta.