Koiramo Ankkapatee – koiranmakkara, koulutusnami, treenimakkara, eväs, raakaruoan korvike, makupala, retkiruoka, jälkimakkara, yhden proteiinin valmiste… Rakkaalla tuotteella on monta nimeä!
Vitaminoitu Koiramo treenimakkara on valmistettu tuoreesta elintarvikelaatuisesta ankanlihasta Hollannissa. Pateemakkarat sopivat hyvin myös allergisille, valitse vain koiralle sopiva proteiinin lähde ja liha.
Koiramo täyslihamakkaran ainutlaatuisen kiinteä koostumus ja houkutteleva maku tekevät siitä täydellisen treeninamin. Viipaloi tai kuutioi, monikäyttöinen makkara ei murene edes pieniksi paloiksi pilkottuna.
Kouluttamisessa palkkion laadulla ja sen koolla on suuri merkitys. Nakkimaisen pehmeästä koulutusmakkarasta on helppo pilkkoa koiran kokoon ja tilanteeseen sopivia paloja.
Muut Koiramo vaihtoehdot:
Hevonen, jänis, kalkkuna, kana, lammas ja peura
Koiramo Ankkapatee:
- Sisältää vain yhtä proteiinia
- 97 % ankanlihaa ja alle 3 % tapiokaa
- Maistuva treeninami ja reissueväs
- Nakkimaisen kiinteä koostumus myös paloiteltuna
- Aktivointilelujen täyttämiseen ja herkutteluun
- Sopii raakaruoan korvikkeeksi esim. matkoilla
- Säilyy avaamattomana huoneenlämmössä
- Voidaan pakastaa siivuina tai paloina
- Lisähöysteeksi nirsoille koirille ruokakuppiin
- Viljaton, gluteeniton, väri- ja säilöntäaineeton
- Ankanlihan alkuperä EU
- Valmistettu elintarvikelaatuisesta tuoreesta lihasta Hollannissa
Ravintosisältö:
Raakaproteiini 12,8 %, raakarasva 12,3 %, raakakuitu <0,5 %, tuhka 5,4 %, kosteus 60,1 %
Ravitsemukselliset lisäaineet:
A-vitamiini 4400 IU/kg, D-vitamiini 300 IU/kg, E-vitamiini 48 mg/kg
Energia:
192 kcal / 100 g
Vinkki!
Tutustu myös muihin pelkkää ankkaa sisältäviin tuotteisiin: Pala Treats Ankka, JR Pet Ankkamakupalat, JR Pet Ankkatikku, Ankan lihalastu, JR Pet Pure Ankkapatee
Parasta treeniherkkua.
Hyvin “tiivistä”, samettista ja miellyttävää käsitelläja. Koko makkara tasalaatuista, ilman ilmakuplia(joita joissain samankaltaisissa makkaroissa on ollut) ja irtoaa hyvin kääreestä.
Ihmisen nenään ei ikäviä tuoksuja, mutta kaikki kolme koiraa oli hulluna erityisesti Koiramon lammas -makkaraan, mutta kyllä meillä kaikki muutkin maut maistui joka kuonolle.
Pötköstä leikkasin viipaleita, joita sitten laitoin namileikkuriin, ja tämä toimi siinä ihan mainiosti. Huomasin että pötkö kannattaa ensin laittaa jääkaappiin ja sen jälkeen pilkkoa namileikkurilla, niin makkaraa tarttui ihan olemattoman vähän leikkuriin, eli hävikkiä ei tule.
Pystyn hyvin suosittelemaan näitä muillekkin!